Mitä teemme

Autamme asiakkaitamme kehittämään tarjontaansa tarjoamalla korkealaatuisia tuotekehitys- ja tuotantopalveluita. Autamme asiakkaita myös edistämään brändinsä eettisyyttä, asiakkaiden luottamusta tuotteisiin sekä kestävän kehityksen mukaista vastuullista liiketoimintaa.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus

Suomi on kautta aikojen ollut yksi maailman puhtaimmista ja vihreimmistä maista. Meillä on erinomainen ilmanlaatu, tuhansia puhdasvetisiä järviä ja maailman tiheimpiin kuuluva metsäpeite. Suomen perimmäinen vahvuus on siinä, että suomalaiset oppivat jo nuoresta asti arvostamaan luontoa. Läheisen luontosuhteen ansiosta suomalaisten mielestä on itsestään selvää, että luontoa kannattaa suojella.

Nordic BioCosmetic on sitoutunut siihen, että kaikki prosessimme ovat mahdollisimman vastuullisia aina raaka-ainekasvien kasvattamisesta raaka-aineiden prosessointiin asti. Vastuullisuus kattaa myös resurssit ja prosessit, joiden kautta kasvihuonekaasuja syntyy mahdollisimman vähän. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman vähän jätettä ja kuljetukset toteutetaan vastuullisesti.

ECOCERT and COSMOS

Sertifioidun kumppanin asema takaa, että tuotteenne täyttävät läpinäkyvästi vihreän kosmetiikan kriteerit. Tuotteen ekologisuus ei ole arvailujen varassa. Saimme ensimmäisenä Suomessa tuotteiden luonnonmukaisuuden ja ekologisuuden takaavan ECOCERTin -sertifioinnin vuonna 2008. Meillä on luonnollisesti myös uusi COSMOS-standardin mukainen sertifiointi, joka on ECOCERTin seuraaja.

Lue lisää miksi valita meidät yhteistyökumppaniksi >

Voit luottaa, että kanssamme yhteistyössä luotujen ja valmistamemme tuotteiden vastaanotto markkinoilla on ensiluokkainen.