Luo esiasetettu otsikko vain muutamalla napsautuksella.

Vasta toisena päivänä satun heräämään aikaisin. Se on epätavallista tekniikan opiskelijalle. Pitkän ajan kuluttua voin todistaa auringonnousua. Tunsin, että auringonsäteet putosivat vartalooni. Tavallista aamua seuraa hälinä saadakseen yliopistoon ajoissa. Tämä aamu oli vain toinen aamu, mutta näytti siltä erilaiselta.

Todistaminen rauhallisena ja hiljaisena ilmapiirinä, selkeä ja raikas ilma näytti minulle ihmeenä. Halusin, että tämä aika kestäisi kauemmin, koska en ollut varma, voinko todistaa sen uudestaan ​​tietäen tapaani totaalisesti ajautua aikatauluni. Oli tämä epätavallinen seesteisyys, joka lohdutti mieleni. Se kesti minua, kuinka kaukana olin ollut luonnosta. Seistellessään yhdisteen portin tuntumassa ilman kosteutta, ajattelin tähän asti elämääni.

Näin on tapahtunut meille. Haluamme, että asiat, joita olemme tehneet voimakkaasti, epäonnistuvat. Ja sitten ehkä ihmiset ympärillämme antavat meidän kokeilla jotain muuta tai unelmiesi. Olemme tottuneet elämään kaikkien muiden menestyksen määritelmän mukaisesti. Rangaistamme ihmisiä asioista, joista he ovat intohimoisia, vain koska emme pystyneet tekemään samaa jossain vaiheessa elämäämme.

Olin hyvä tutkijoissa, joten elämäni päätökset olivat olleet melko yksinkertaisia ​​ja suoraviivaisia. Koska olin melko varma, pääsen itse ensimmäisen kierrokseni kaupungin parhaimpaan junior-yliopistoon, en koskaan saanut minua harkitsemaan muita vaihtoehtoja. Rakastin psykologiaa lapsuudesta lähtien, mutta tekniikka oli turvallisin vaihtoehto. Keskusluokan perheessä syntyminen ei ollut järkevää ajatella uransa riskittämistä saadaksesi lääketieteen alalle. Kasvasin kuullessani ”Vain lääkärin lapsilla on varaa siihen kenttään” ja lopulta uskoin siihen. Kukaan ympärilläni ei uskonut ottavan riskejä. Kaikki palvoivat turvallisuutta. Kasvasin tekemällä samoin.

Hallitse fontteja, taustaa, kokoa, parallaksia ja peittokuvia …

”Yläosassa oleminen antaa sinulle vain hyvän elämän” on ollut elämäni mantra. Toisinaan toivon kuitenkin olevan keskimääräinen opiskelija. Toivon, että päätökset eivät olisi olleet niin yksinkertaisia. Ehkä olisin pelannut krikettiä – ainoaa asiaa, josta olen intohimoinen. Tai ehkä olisin opiskellut kirjallisuutta (kirjallisuus ajaa minut hulluksi). Eikö se ole pettymys – haluan olla huono akateemisissa tutkijoissa. Se on kuin joskus vihaan itseäni tavaroista, joissa olen hyvä.

Minusta tuntuu, että nämä konkreettiset rakennukset ovat imeneet haluamme ja unelmani. Olemme niin tottuneet lohduttamaan, että kompromissi tuntuu tabu. Olemme menettäneet uskon itseemme. Jos pystymme läpi sen heti, voimme tehdä saman tulevina päivinä. Tarvitset vain halua selviytyä eikä mitään muuta – ei rahaa, autoja tai suunnittelijan vaatteita.

Pysyminen lukittuna neljään seinään on rajoittanut ajatteluamme. Minusta tuntuu, että rajallinen ajattelumme kaikuu tämän seinän läpi. Olemme niin tottuneet aikatauluihin ja ennustettavaan elämään, että olemme onnistuneesti tukahduttaneet luovan puolemme.

Kun astut ulos näistä neljästä seinästä rauhallisella aamulla, huomaat kuinka paljon luonto tarjoaa sinulle. Sen rajaton. Ajatuksesi, huolet ja määräajat eivät tule tässä vastaamaan. Kaikki virtaa tuulen mukana. Ja ymmärrät jokaisen etsimäsi vastauksen, se oli sinulle aina tiedossa.

Se merkitsisi minulle paljon, jos suositella tätä artikkelia ja auttaa minua parantamaan asiaa. Haluaisin mielelläni tietää ajatuksesi!